icon

Lakossági megoldások

Egyre inkább igazzá válik az az észrevétel, hogy az egyszerűbb építési tevékenységet mi magunk is elvégezhetjük és nem kell hozzá mesterlevél. A PROFI igyekszik az otthoni felhasználóknak is segítséget nyújtani, hogy saját otthonát mindenki kedve szerint alakíthassa ki.

icon

Kapcsolódások

Belső és külső felületeink kialakításakor fontos, hogy a kapcsolódó épületi részekkel - mint a gépészet, elektromos hálózat stb. - is probléma nélkül összeépthetőek legyenek a falak és aljzatok. Mindezt úgy, hogy az esztétikai elvárásoknak is maximálisan meg tudjunk felelni.

icon

Átalakítás és javítás

A legtöbb esetben nincs lehetőségünk teljesen újat építeni, hanem a meglévőt kell javítanunk vagy a változó életkörülményeinknek megfelelően átalakítani. Nálunk az ehhez szükséges információkat és anyagokat is megtalálja.

icon

Kivitelezőknek

A beépítés módja és eszköze jelentősen befolyásolják a végeredményt. Felújítások esetén a szakmai hozzáértés és tapasztalat nélkülözhetetlen, mert épületeink problémái mindig több forrásból táplálkozik, és azok felismerése komoly szakéertelmet igényel.

icon

Tervezőknek

Tudjuk, hogy minden minőségi épület alapja a gondos tervezés és a feladatok, szakipari munkák és azok sorrendiségének, a megfelelő minőségi anyagok megtervezése. A PROFI-nál különös figyelmet fordítunk az építészekre. Ha érdekli az tervezők számára kialakított együttműködési rendszerünk, írjon nekünk.

icon

Belső terek

Komfort érzetünket és egészségügyi állapotunkat a bennünket körbevevő felületek, anyagok és helyiségek határozzák meg. Érdemes a megfelelő belső klíma kialakítására több időt és figyelmet szentelni.

Ha nem találja azt az információt amit keres, írjon nekünk és válaszolunk

loader